Artikelen in 'Festivals' - X
/4004.png
Bureau Boven / vrijdag 30 maart 2018

Festivals

Bureau Boven op festivals

Met enige regelmaat werken we voor film- of muziekfestivals. Voor bijvoorbeeld Movies that Matter Filmfestival waren we verantwoordelijk voor het maken van de dagelijkse online dagkrant. Ook presenteren we er regelmatig ons eigen werk, zoals bijvoorbeeld de exposities van het Iron Curtain Project tijdens Lowlands, Museumnmacht, Brainwash Festival etc.

Bureau Boven / woensdag 5 juli 2017

Festivals / Pop-up Museum

I'm So Angry op Lowlands

Ons I'm So Angry (I Made a Sign) Pop-up Museum over revolutie en protest zal deze zomer te zien zijn op Lowlands en op de Uitmarkt. In oktober staan we ook op filosofiefestival Brainwash in Amsterdam. 

/3279.jpg
Bureau Boven / maandag 4 april 2016

Festivals / Interviews met activisten, kunstenaars en regisseurs

Bureau Boven op het Movies that Matter Festival

Voor het Movies that Matter Festival maakten we - voor het vierde jaar op rij alweer - de Daily Matters. Iedere dag verscheen een artikel van een van ons op de site van het festival en de site van dagblad Trouw. Met veel plezier werkten we aan de verhalen van de bijzondere gasten van het festival. Zo sprak Catrien met de regisseur/ activist van Hooligan Sparrow, interviewde Roos de Noord-Koreaanse kunstenaar Sun Mu. Hopelijk tot volgend jaar!

/1166.jpg
Bureau Boven / zaterdag 28 september 2013

Festivals / krant

Bureau Boven op Nuit Blanche

Op 28 september werd in Amsterdam voor de vijfde keer Nuit Blanche gehouden. Dit keer lag de focus op het Red Light District: op verschillende locaties werden theatervoorstellingen gehouden, exposities en ontstonden pop-up-bars. In de Brakke Grond werd Stichting Nieuwe Helden uitgenodigd om hun Creatieve Stad te stichten.

/1149.jpg
Bureau Boven / zaterdag 7 september 2013

Festivals / Into the Great Wide Open

Krant

Tot onze grote vreugde werden we gevraagd het Logboek voor Into The Great Wide Open te maken. Daar zeiden we dus geen nee tegen. We spraken met Broeder Dieleman over het zingen van dronken psalmen, zagen straaljagers vliegen en luisterden naar opwindende trommels van mooie Kitty, Daisy and Lewis